Прекрасни гледки

Родопите са планина, чиято красота спира дъха ни и ни  кара да се чудим може ли толкова хубост да бъде събрана на едно място – гори, поляни, реки, потоци, които сякаш ни говорят и разкриват една душа, душата на Родопа планина. 

Истински комфорт

Модерният и луксозен хотел предоставя стаи с първокласно обзавеждане, мебели и декор в съвременни цветове. Всяка стая разполага със плазмен телевизор, климатик и вана.

Услуги по време на престоя Ви

Хотел Конак разполага с три спални и пет двойни стаи и два апартамента. Един от апартаментите разполага със собствен бар, камина и джакузи.

Хотелът разполага с 4 зали за хранене. Вътрешната зала в хотела разполага с 90 места за хранене, ресторант-градина с прекрасна гледка разполагащ с 60 места, Лоби бара е с капацитет 70места. Конферентната зала е с капацитет 90 места.

Четвъртата представителна зала е подходяща за по-големи фирмени тържества, кръщенета и сватби. Тя е с капацитет 550 места през зимата и 800 места през лятото. Пред сватбения салон е изградена прекрасна градина с басейн за Вашата запомняща се сватба с капацитет 600 места.

Икономична Двойна стая

Икономична Двойна стая

Цената за резервацията е 60лв.

Двойна стая Делукс

Двойна стая Делукс

Цената за резервацията е 70лв.

Тройна стая Делукс

Тройна стая Делукс

Цената за резервацията е 95лв.

Двойна стая Лукс

Двойна стая Лукс

Цената за резервацията е 130лв.

Фамилна стая Делукс с 5 легла

Фамилна стая Делукс с 5 легла

Цената за резервацията е 150лв.

Апартамент Делукс с Кухня

Апартамент Делукс с Кухня

Цената за резервацията е 180лв.